portratt_thomas_141030
VAD KAN JAG HJÄLPA DIG MED?
ORD
Texter till alla tillfällen

Med många års erfarenhet som journalist inom både printmedia och television har jag ett brett kunskapsfält och kan leverera texter som är anpassade efter din kanal och målgrupp. Som journalist har jag bevakat allt från kungamöten, industrivarsel och svåra olyckor till syföreningsmöten, skolavslutningar och mingelfester och har lätt att göra det komplicerade lättförståeligt.

Korrekturläsning

Behöver du någon som granskar texterna i din bok, företagstidning, presentation eller mejlutskick? Ett stavfel eller ett skiljetecken på fel ställe kan avsevärt sänka helhetsintrycket och därmed minska förtroendet för ditt företag eller din produkt. Jag kan korrekturläsa dina texter och se till att stavning, grammatik och stilistik håller en oklanderlig nivå.

BILD
Webb och print

Porträtt, föreställningsbilder, pressbilder, reportagebilder … Oavsett vad ditt behov är kan jag leverera de bilder du önskar, optimerade för webb- eller printproduktion. På min axel hänger en Canon Eos 5D Mark III.

Bildbehandling

Kontakta mig om du behöver hjälp med lättare färgjusteringar, retuscheringar, friläggningar eller annan bildbehandling av dina befintliga bilder. Jag jobbar i Photoshop.

FORM
Trycksaker

Från visitkort till väggvepor – och allt däremellan. Jag fixar era flyers, foldrar, tidningar, programblad, annonser och produktblad oavsett om det är ett nytt mästerverk som ska skapas eller om ni önskar en redesign av befintliga trycksaker. Jag jobbar i Adobe Indesign och samarbetar oftast med tryckeriet Lindgren & söner i Mölndal.

Grafisk identitet

Spretar er grafiska kommunikation åt olika håll? Låt mig ta ett helhetsgrepp så binder vi ihop alla trådar! Jag kan hjälpa till med allt från logotyp till en mer omfattande grafisk identitet med färger, element, typsnitt och bildspråk. Jag är även van att skapa trycksaker eller annat material utifrån en befintlig grafisk identitet.

+ MER!
Webbdesign

Har ni tröttnat på er gamla HTML-sajt som är komplicerad att uppdatera? Eller har ni registrerat en domän men inte fyllt den med innehåll än? Jag skapar sajter i WordPress, ett av världens populäraste publiceringsverktyg, och utgår från något av de tusentals färdiga teman som finns att tillgå. På så sätt sparar jag in många timmars programmering, vilket kraftigt reducerar priset.

Sociala medier

Har ni en strategi för sociala medier men saknar resurser att efterfölja den? Eller behöver ni hjälp med att producera material till era flöden? Lägg ut er närvaro i sociala medier på entreprenad hos Maggmedia. Jag kan hjälpa er med idéer, texter, tävlingar och bilder.

Jag kan även hjälpa dig med videoredigering och projektledning av exempelvis trycksaksproduktion. Kontakta mig för mer info.

Maggmedia gillar
  • KREATIVA SAMTAL

  • GETTING THINGS DONE

  • ENGAGEMANG

  • DROPBOX

  • HAPPY PEOPLE

KOMPISAR & LEVERANTÖRER
Vad är ”Magg”?
I det lilla samhället Dala-Järna, ett stenkast från den brusande Västerdalälven, har min farmor sitt ursprung. På 1800-talet tog hennes förfäder släktnamnet Magg. Namnets ursprung är okänt, så vitt jag vet. Klart är dock att släkten var stor och brokig. Där fanns lantbrukare, skräddare, konstnärer, hotellportierer och växeltelefonister. Bland mycket annat. Jag erbjuder också en stor bredd av tjänster – därför tyckte jag att namnet passade bra som en symbol för en av de grenar i mitt släktträd som är fylld av idoga och företagssamma människor bortåt bakåt i leden. Dessutom är släktnamnet Magg nu nästan utdött, och jag tycker att det är värt att bevara.
FINSTILT

Maggmedia innehar F-skattesedel, och moms tillkommer på alla priser: 6 % för texter och 25 % för fotografier, webbsidor och andra tjänster. Betalning ska ske inom 30 dagar efter att faktura har skickats ut, om inte annat har överenskommits, till Maggmedias plusgirokonto 67014–1. Mottagarnamn: ”Firma Thomas Jonsson”. Vid betalning från utlandet behövs följande uppgifter: Bank: Nordea; SWIFT/BIC-kod: NDEASESS; IBAN-nr: SE40 9500 0099 6018 0067 0141

Allt material på www.maggmedia.se tillhör mig, Thomas Johnsson. Varken bilder eller texter får laddas ner, kopieras, distribueras eller på annat sätt användas utan mitt tillstånd. Obehörigt användande av texter och/eller bilder är förbjudet enligt lagen om upphovsrätt, och kommer att faktureras en summa tio gånger högre än det ursprungliga arvodet. Jag innehar rättigheterna för mitt publicerade material för all framtid, om inte annat har överenskommits.